Beste handbal liefhebber,

Mogen wij jou als nieuw lid welkom heten bij HV Gemini.

Eerst wat informatie die voor jou belangrijk is.

Jij bent al, of wordt straks, ingedeeld in een team waar jij verder de hele competitie mee speelt.

Van de trainer of coach krijg jij een overzicht van alle wedstrijden, waar en hoe laat die zijn en hoe laat vertrek is bij uitwedstrijden.
Hierop staat ook wanneer jouw ouders moeten rijden en de tenues gewassen moeten worden. Uiteraard meld je op tijd bij je
trainer of coach als je verhinderd bent.

De contributie wordt geheven aan het einde van iedere maand per automatische incasso.

Leeftijdscategorie Bedrag per maand

tot 8 jaar € 11,00
8 en 9 jaar € 12,75
10 t/m 12 jaar € 14,25
13 t/m 15 jaar € 17,25
16 t/m 18 jaar € 22,00
19 jaar & ouder € 26,25
Dames/Heren recreant € 16,25

Voor elk lid dat aan de competitie deelneemt wordt er een heel jaar bondscontributie betaald. Dit
is een vooruitbetaalde contributie. Bij tussentijds (gedurende het seizoen) opzeggen van het
lidmaatschap bij HV Gemini, zijn wij genoodzaakt het rest bedrag in rekening te brengen. Per maand
dat je voor 1 augustus van het nieuwe contributie jaar stopt betaal je per leeftijdscategorie:

Leeftijdscategorie Bedrag per resterende maand

t/m 9 jaar € 4,00
10 t/m 15 jaar € 5,00
vanaf 16 jaar € 7,00

Het totale eind bedrag wordt dan na de laatste contributie inning, na overleg, ook per incasso geïnd. Ook betaal je nog contributie over de maand waarin je stopt.

Wij wensen je veel handbal plezier bij onze vereniging.

Stap 1 van 6