Jeugdprinses bij HV Gemini!!!!

IMG-20160202-WA0009

HV Gemini​ wenst Yara(speelster van de E2) heel veeeel plezier tijden de dolle dagen van carnaval.

Kaatboere Alaaf!!!!

Bron: www.kaatboere.nl

Jeugsprins Milo I & jeugdprinses Yara I
Het betreft de 50e jeugdprins van Kunrade Milo I (Palmen) en zijn prinses Yara I (Eggen).

Prins Milo is 10 jaar en woont in de Goswijnstraat op nummer 24. Hij is een echte dierenvriend. Zijn favoriete dieren zijn paarden. Milo is een fanatieke ruiter. Daar-naast is hij ook actief voetballer en lid van de Scouting. Carnaval vieren is hem met de paplepel ingegeven.

Prinses Yara is 9 jaar en woont op het adres Hondsdraf nummer 7. Zij is net zo actief als prins Milo. Ook zij is lid van de Scouting en bovendien handbalt zij nog. Tot slot: Geloof het of niet: Zij doet aan kung fu !

Beiden zijn leerling van groep 6 van de brede (basis-)school Cortemich in Voerendaal.

Milo en Yara werden op zondag 31 januari jl. in een bomvol trefcentrum Kunderhoes uitgeroepen binnen het thema “KUNDERZOO (-tje ongereegeld) !”, waarbij zij, in een regen van confetti, uit een grote leeuw werden geproclameerd.