Overlijden John Aarden

Met verdriet in ons hart willen wij u meedelen dat John Aarden op donderdag 9 maart is overleden. Wij kennen John als mede-clubgenoot , coach van de Heren B en TC-lid, maar bovenal als vriendelijke, kundige, rustige, behulpzame, integere, bescheiden en open clubgenoot en vriend. Iemand met het handbalhart op de juiste plaats. Iemand waar wij als club maar ook als mens op konden bouwen en vertrouwen. Met John trok je met plezier op en werkte je graag samen.

Ongeveer een half jaar geleden is John ziek geworden. De perspectieven op genezing waren goed; het heeft echter niet zo mogen zijn. Voor ons kwam het als een schok om op woensdagavond te horen dat alle behandelingen waren gestopt en dat hij naar huis kwam, om vervolgens een dag later te horen dat hij was overleden.

Blij John gekend te hebben en met verdriet in ons hart wensen wij Angelina en Jarno, familie en vrienden veel sterkte om met dit verlies te dragen.

Bestuur en TC van handbalvereniging Gemini Voerendaal.

Heren-C1-2014-2015 copy

2017NADSKJ_A

Replies for “Overlijden John Aarden”

Comments are closed.