Sponsorpresentatie & wedstrijd Heren 1

Beste leden/ouders van leden,

Sinds medio 2014 heeft HV Gemini een actieve PR-commissie die hard aan de weg timmert om onze vereniging aan zowel de eigen leden, sponsoren, de handbalwereld en buitenstaanders naamsbekendheid en uitstraling te geven in de gemeente Voerendaal en omstreken. Dit om er samen voor te zorgen dat HV Gemini kwalitatief en kwantitatief naar een hoger niveau gebracht wordt. Kortom een vereniging waar zowel breedtesport als prestatiesport goed te combineren is.

De PR-commissie is hard aan het werk om alle jeugdteams van nieuwe tenues te voorzien. Op zondag 29 november willen wij graag onze teams presenteren aan de sponsoren voor en tijdens de wedstrijd van Heren 1 om 16:30u, die de derby tegen Zwart-Wit 2 spelen. Wij willen jullie dan ook graag uitnodigen om samen met onze sponsoren er een leuke middag van te maken.

Wat:                Sponsorpresentatie & wedstrijd Heren 1

Wanneer:         Zondag 29 november om 16:30u

Waar:              Sportcomplex de Joffer te Voerendaal

Tot ziens op zondag 29 november.

Met vriendelijke groet,

De PR-commissie.