Sponsoren

  • Sponsoren

Hoofdsponsor:

bomendienst-v2-01Algemene Bomendienst Limburg , onderdeel van Treecareholding BV is opgericht in 2001. Het bedrijf houdt zich bezig met boomgelieerde werkzaamheden in het stedelijk gebied, gebruik makend van de modernste technieken en machines en implementatie van (veld-,) wetenschappelijke onderzoek in de dagelijkse boomverzorgingspraktijk. Met name de directe implementatie van de wetenschap van gerenommeerde onderzoekers naar de praktijk maakt dat Algemene Bomendienst Limburg toonaangevend en trendsetter is geworden in de regio.

Het uitgangspunt is steeds om de juiste zorg aan de boom of bomen te besteden met toepassing van de modernste boomverzorgingstechnieken. Bomen vervullen in het stedelijk gebied vele functies en leveren bij een juiste toepassing enorme kostenbesparingen. Door de levensduur van bomen te verlengen kunnen deze functies van de tot volwas gekomen bomen optimaal benut worden. Hiervoor dient kennis en kunde aanwezig te zijn bij de uitvoering in ‘het veld’. Deze specialisten werken immers aan levende organismen en verlengen bij kundig handelen de levensfase van de bomen aanzienlijk en creëren kapitaal. Wij werken alleen met Europees gecertificeerde Treeworkers.

Co-sponsor:
jettenFysiotherapie Jetten staat voor u klaar met deskundige behandelingen. De praktijk beschikt over diverse behandelingsmogelijkheden. U kunt bij de therapeuten van Fysiotherapie Jetten terecht met allerlei lichamelijke klachten of bewegingsproblemen. Of het nu gaat om een sportblessure, revalidatie na een beroerte of een overbelasting. Samen met u gaan we aan de slag om u zo “goed” en “snel” mogelijk weer gezond te krijgen. Onze kracht ligt in het doelgericht kijken naar aangrijpingspunten voor een snel en langdurig resultaat, om iemand zo snel mogelijk weer “normaal” te laten functioneren. Het ruim en functioneel bekijken van chronische klachten, zodat een blijvende problematiek/chronische klacht zo min mogelijk extra beperkingen oplevert in uw dagelijkse bezigheden.

Sub-sponsoren:
finovionHoe actueel zijn de cijfers van uw administratie? Grote kans dat u geduld moet uitoefenen tot de volgende aangifte. In een kwartaal kan veel gebeuren, daarom vinden we bij Finovion administratiekantoor Heerlen dat uw cijfers up-to-date moeten zijn. Kies daarom administratiekantoor Heerlen als uw betrouwbare partner in financiële zaken. Dan hoeft u niet tot het einde van het kwartaal te wachten om uw cijfers in te zien.

Uw administratie wordt op regelmatige basis in de boekhouding verwerkt. Dit kan op verschillende manieren, u kiest zelf wat u het prettigst vindt. Zo kunnen wij uw administratie bij ons op kantoor in Heerlen verwerken, kan uw vaste contactpersoon bij u op locatie langskomen of kunt u er voor kiezen om het zelf via internet te doen. Uw wensen staan bij ons centraal. Na het invoeren worden uw cijfers door Finovion administratiekantoor Heerlen gecontroleerd, nemen wij ze met u door en krijgt u van ons aanvullend advies. Zo houdt u zicht op uw cijfers.

 

Zilver Sponsoren:
BOB infra logo

BOB Infra is een adviesbureau in de civiele techniek en daaraan gerelateerde werkzaamheden. we richten ons op het management van infrastructurele projecten. Of u nu op zoek bent naar een projectleider voor een specifieke combinant of naar projectmanager van combinaties. BOB Infra heeft alle facetten van infrastructuele werkzaamheden in huis: Uitvoering, werkvoorbereiding, calculatie, projectleiding en projectmanagement. BOB Infra kan hierin de ontbrekende schakel zijn in de steeds complexere projecten, die vanuit de diverse overheden op de markt worden gezet.Met ruim 18 jaar ervaring in de sector kunt u ons inschakelen voor het managen van projecten, alsmede voor het beschikbaar stellen van personeel met de juiste kennis en opleidingsniveau voor uw opdrachten. Door onze contacten bij Rijkswaterstaat, Provincie Limburg, Enexis, WML, Vialis, diverse kleine en grote Gemeenten en overige particulieren bedrijven biedt BOB Infra een breed scala aan diensten. BOB Infra kan het werk van u aannemen, eventueel met één of meer van de vaste partners van BOB Infra.

Supply Sponsoren:
mitchellonline2

 

 

 

Algemene sponsoren:
Derks Keukenmontage
Cafe FF Keule
UTI Licht
Lucente
Light4U
Mediakwartier
Inkt4All

Club van 50:
Furenthela Schoenmode
Cebricks
Internet Hotspot
Stan Keulen Fotografie
Rope
Roger Bouw en Timmerbedrijf
Sportcafe De Joffer
Cafe 't Brandhuske
Heren Senioren
FB4

  • Agenda