Schoolhandbal kampioenschappen

Voerendaal, 12-03-2015

Aan: De basisscholen van Voerendaal

Onderwerp: Schoolhandbaltoernooi voor basisscholen georganiseerd door HV GEMINI Voerendaal

Geachte Leerkrachten,

Handbalvereniging Gemini te Voerendaal organiseert al een aantal jaren een scholenkampioenschap handbal voor de basisscholen van Voerendaal.

Inschrijving is mogelijk voor de jongens en meisjes van de groepen 7 en 8.

Per school mogen er meerdere teams ingeschreven worden. Jullie mogen meedoen met jongens-teams, meisjes-teams en gemengde teams. De gemengde teams mogen echter niet deelnemen aan het Limburgs en Nederlands kampioenschap.

Het schoolhandbaltoernooi zal gehouden worden op woensdag 8 april van 13.30u-17.00u in Sporthal de Joffer Goswijnstraat te Voerendaal.

Een team, minimaal 7 spelers en maximaal 10 spelers, mag bestaan uit kinderen van zowel groep 7 als 8 van dezelfde basisschool. De begeleiding (coaching) van de teams moet door de school (evt ouders) zelf geregeld worden.

Voor het winnende team is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Limburgse kampioenschappen. Datum en locatie zijn nog niet bekend . De winnaars van het Limburgs kampioenschap kunnen inschrijven voor de Nederlandse kampioenschappen in  juni in Emmen.

Voorop staat echter dat de kinderen in aanraking komen met de handbalsport en op een leuke en sportieve manier met deze sport bezig zijn.

Inschrijven kan tot  2 april bij Mirjam Steins [email protected]  of 045-5753880.

Mochten er nog vragen zijn dan horen wij het graag.

Wij  hopen dat jullie net zo enthousiast zijn  en zien jullie inschrijving graag tegemoet.

Met vriendelijke sportgroet,

Mirjam Steins